ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ
ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມໝາຍເຖິງຮູບແບບການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ເພື່ອຕອບສະໜອງໃຫ້ແກ່ ຂະແໜງການທ່ອງທ່ຽວ, ໂຮງແຮມ ແລະ ຮ້ານອາຫານ. ສາຂານີ້ ມີຄວາມສໍາຄັນ ຕໍ່ການພັດທະນາອຸດສາຫະກຳການທ່ອງ ທ່ຽວ ທາງດ້ານອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ໃຫ້ມີຄວາມຫຼາກຫຼາຍ ແລະ ສາມາດຕອບສະໜອງຄວາມຕ້ອງການຂອງນັກທ່ອງທ່ຽວ ໂດຍເນັ້ນໃສ່ການບໍລິການທີ່ສະອາດ ແລະ ຖືກຫຼັກອະນາໄມ ຕາມມາດຕະຖານສາກົນ.
ສາຂານີ້ ຮຽນກ່ຽວກັບ ວິທີ ແລະ ສູດການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມປະເພດຕ່າງໆ, ການກວດກາຄຸນນະພາບອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ; ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານດ້ານການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ. ນອກນັ້ນ, ນັກສຶກສາຍັງຈະໄດ້ຮຽນກ່ຽວກັບ ການສື່ສານ ແລະ ການຕິດຕໍ່ພົວພັນກັບຜູ້ໃຊ້ບໍລິການ, ການບໍລິການລູກຄ້າ, ການບໍລິການດ້ານການຕະຫຼາດ, ການນຳໃຊ້ຄອມພິວເຕີພື້ນຖານ, ຝຶກພາສາອັງກິດສຳລັບການບໍລິການ ແລະ ການຄິດໄລ່ໃນຂະແໜງການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ.
ການສິດສອນຂອງ ສາຂານີ້ ມີທັງການບັນລະຍາຍທາງທິດສະດີໃນຫ້ອງຮຽນ ແລະ ລົງມືປະຕິບັດຕົວຈິງ ໂດຍມີການນໍາພາ ຈາກຄູອາຈານ ໃນການເຮັດບົດຝຶກຫັດ ແລະ ການຝຶກປະຕິບັດຕົວຈິງໃນການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ. ນອກນັ້ນ, ນັກສຶກສາຍັງຈະໄດ້ເຮັດການຄົ້ນຄວ້າເປັນກຸ່ມ, ຊອກຂໍ້ມູນຜ່ານອິນເຕີເນັດ ແລະ ລົງຝຶກງານໃນສະຖານທີ່ໆ ໃຫ້ການບໍລິການດ້ານການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ.
ສາມາດປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມສູດຕ່າງໆ, ມີພື້ນຖານໃນການປະຍຸກ ແລະ ຄິດຄົ້ນສູດອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມໃໝ່ໆ. ມີທັກສະໃນການໃຫ້ບໍລິການ ເປັນຕົ້ນແມ່ນ ດ້ານການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ, ທັກສະໃນການສື່ສານຢ່າງມີປະສິດທິພາບ, ມີຄວາມຮູ້ພື້ນຖານໃນການນຳໃຊ້ຄອມພິວເຕີ ແລະ ພາສາອັງກິດສຳລັບການໃຫ້ບໍລິການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ.
ເປັນພໍ່ຄົວ/ແມ່ຄົວຕາມຮ້ານອາຫານ, ໂຮງແຮມ ແລະ ພັດຕະຄານຕ່າງໆ; ສາມາດເປີດຮ້ານອາຫານ ແລະ ຮ້ານບັນເທີງຕ່າງໆ ທີ່ໃຫ້ບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ເປັນຂອງຕົນເອງ; ສາມາດເປັນຜູ້ພັດທະນາສູດອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ; ເປັນນັກຂຽນ ປຶ້ມສູດອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ ແລະ ເປັນອາຈານສອນປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ.
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ
ພາສາອັງກິດສໍາລັບການທ່ອງທ່ຽວ
ທັກສະການສື່ສານຢ່າງມືອາຊີບ
ຄອມພິວເຕີ
ການບໍລິການລູກຄ້າ
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການປຸງແຕ່ງອາຫານ
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ
ການແກ້ໄຂບັນຫາ
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການບໍລິຫານ
ປຸງແຕ່ງ
ການຄິດໄລ່ໃນຂະແໜງການທ່ອງທ່ຽວ ແລະ ໂຮງແຮມ
ຄວາມຮູ້ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການຕະຫຼາດ
ການປະກອບທຸລະກິດ
Leave A Comment